Inapoi la inceput

Bine ati venit la Casute Argo! Intrare in cont


☎ 0233 237 401

  Casute Argo

  Fabrica de casute de gradina

  • Promotie septembrie 2015

   CASUTA-DE-GRADINA-PROMOTIECasuta de gradina cu ondulinacasuta de gradina montajcasuta de gradina asamblare

  • Certificat PEFC

   certificat PEFC casute de gradina ARGO

  • Casuta de gradina noua.

   Casute de gradina din lemnAceasta este o casuta de gradina propusa pentru pietele din Europa occidentala in anul 2015. Este o casuta spatioasa 4x3 m si rezistenta, cu o grosime a peretilor de 28 mm.casute de gradina1SONY DSCcasute de gradina3

  • Casuta de lemn pentru week end.

   casuta de vacanta cabana lemn

   Casuta de vacanta. In week end e suficient sa iti iei o carte buna cu tine pe care sa o savurezi in cabana ta de lemn intr-o atmosfera autentica de vacanta. Lemnul de brad proaspat vopsit iti va aminti de tihna copilariei si de parfumul vacantelor sale.

  • Casute de gradina

   Casute de gradinaCe iti poti dori mai mult in gradina ta ? Stres-ul este neutralizat de caldura si simplitatea lemnului proaspat lacuit. Aici nu isi are rostul nici telefonul mobil nici email-ul sefului. Aici esti singur cu natura, cu tihna si viata, autentic traita.

  • Casuta de scule

   Casute de scule din lemn Casute de scule usor de instalat, aduc ordinea si confortul in gradina ta.
   casuta de scule cu etajera Casuta de scule cu etajera, ajutorul tau in gradina.
  • Fabrica de casute de gradina

   ARGO - produce si comercializeaza casute de gradina din lemn, cabane din lemn, foisoare din lemn,garaje din lemn, mobilier de gradina, custi de animale si casute de joaca pentru copii.

   Fabrica de casute si cabane din lemn este situata in zona industriala a municipiului Piatra Neamt. Aici peste 70 de angajati au desavarsit in 17 ani un flux de productie performant, supus exigentelor pietii intracomunitare. Casutele noastre sunt expresia tehnologiei anului 2014.

   Sunt produse 100% fabricate in Romania. Fluxul tehnologic incepe cu busteanul debitat in propriul gater, cheresteaua obtinuta este uscata in propriile uscatoare dupa care este rindeluita, frezata, taiata etc. in halele noastre, de muncitorii nostri. Personalul TESA este compus din ingineri si economisti nemteni, cu o vasta experienta in tehnolgia constructiilor din lemn, cu multiple stagii de formare in U.E.

   Casutele noastre au preturile oneste, sunt rezultatul unei optimizari industriale performante reusind sa stabileasca randamente industriale uimitoare, ce se reflecta in pretul final. Clientul nostru va beneficia de experienta, tehnologia si dorinta noastra de a fabrica  un produs onest, durabil si armonios cu natura.

   Casutele de lemn aduc vacantele, visele frumoase si tihna in curtea voastra.

    

  • Casute de gradina

   Producator casute de gradina Producator casute de gradina

  8 Produs(e)