casute de lemn

Fabrica de casute de gradina

ARGO – produce si comercializeaza casute de gradina din lemn, cabane din lemn, foisoare din lemn,garaje din lemn, mobilier de gradina, custi de animale si casute de joaca pentru copii.

Fabrica de casute si cabane din lemn este situata in zona industriala a municipiului Piatra Neamt. Aici peste 70 de angajati au desavarsit in 17 ani un flux de productie performant, supus exigentelor pietii intracomunitare. Casutele noastre sunt expresia tehnologiei anului 2014.

Sunt produse 100% fabricate in Romania. Fluxul tehnologic incepe cu busteanul debitat in propriul gater, cheresteaua obtinuta este uscata in propriile uscatoare dupa care este rindeluita, frezata, taiata etc. in halele noastre, de muncitorii nostri. Personalul TESA este compus din ingineri si economisti nemteni, cu o vasta experienta in tehnolgia constructiilor din lemn, cu multiple stagii de formare in U.E.

Casutele noastre au preturile oneste, sunt rezultatul unei optimizari industriale performante reusind sa stabileasca randamente industriale uimitoare, ce se reflecta in pretul final. Clientul nostru va beneficia de experienta, tehnologia si dorinta noastra de a fabrica  un produs onest, durabil si armonios cu natura.

Casutele de lemn aduc vacantele, visele frumoase si tihna in curtea voastra.